Alla leverantörer

Förutom våra huvudleverantörer av specialtrailers och tunga släp, Faymonville och MAX Trailer, erbjuder vi produkter även från andra kända varumärken. Detta för att tillgodose våra kunder med trailers och släp som kan vara till hjälp i våra kunders vardag.

Aspoeck Systems logo

ASPÖCK ELSYSTEM

Aspöck Systems är Europas ledande tillverkare av kompletta belysningskit för alla typer av släpvagnar och trailers. Utöver detta, utvecklar de och producerar lampor, kontakter, kopplingsdosor-boxar och förmonterade kablage för fordonsindustrin, lastbilar, dragbilar.

Altec logo

ALTEC ALUMINIUMRAMPER

Genom sammarbetet med Altec kan vi leverera alla typer av lösa och fasta aluminiumramper. Ramper att använda till alla typer av fordon.

Uniphon logo

EL KONTAKTER FÖR FORDON

Uniphon kontakter och kabalage för strömförsörjning. Klassiska Nato kontakten i både standard och gummiförstärkt utförande med mycket hög kvalitet. Uniphon är enda godkända leverantören till Svenska försvaret när det gäller denna typen av kontakter och kablage.

Morek blå logo

MOREK

MoRek AB är ett väletablerat handelsföretag som levererar kvalitetsprodukter till transport-näringen. Produktsortimentet omfattar allt från utrustning och delar till tyngre fordon.

Laxa logo

LAXO MEKAN

Laxo utvecklar, tillverkar och marknadsför lastbilspåbyggnader, komponenter och lastsäkringsutrustningar till kunder som eftersträvar bästa möjliga totalekonomi genom hög kvalitet och stor flexibilitet.